英语新闻 英语考试 留学英语 TEM英语 CET英语 BEC英语 托福英语 雅思英语 英语作文 英语故事 英语笑话 娱乐英语 行业英语 英语学习 生活英语
工作英语 奥运英语 法律英语 英语口语 英文阅读 写作翻译 词汇语法 专四八级 四级六级 考研英语 职称英语 疯狂英语 英文简历 奥运知识 名人演说
您现在的位置: 3edu教育网 >> 英语角 >> TEM英语 >> TEM4试题 >> 正文    3edu教育网,百万资源,完全免费,无需注册,天天更新!

2013年英语专四语法测试题及答案(3)

2013年英语专四语法测试题及答案(3)

分类:TEM4试题   更新:2013/10/26   来源:网友提供

2013年英语专四语法测试题及答案(3)

2013年英语专四语法试题及答案(3)21.Thislightshelfisstrongenoughto_______allthebookshere.A.wipeB.waxC.surveyD.sustain22.The_______CourtisthehighestcourtintheUni

2013年英语专四语法试题及答案(3)

    21.This light shelf is strong enough to _______ all the books here.
  A.wipe
  B.wax
  C.survey
  D.sustain
  22.The _______ Court is the highest court in the United States.
  A.Vital
  B.Thunder
  C.Reverse
  D.Supreme
  23.Our university has an international student exchange _______ with the University of Wyoming in the United States.
  A.procession
  B.provision
  C.profession
  D.program
  24.He ________ of me the best way to go.
  A.investigated
  B.inquired
  C.frightened
  D.resorted
  25.Mr.White tried to _______ this job through the influence of his father.
  A.harness
  B.fetch
  C.curse
  D.obtain
  26.The police dog finally found the _______ of the prisoners of war.
  A.steep
  B.resolution
  C.porter
  D.trail
  27.As the only _______ in the small village, he not only fixed the furniture but also made furniture for the villagers.
  A.symbol
  B.source
  C.pan
  D.carpenter
  28.A big crowd gathered around the bus, almost _______ the traffic.
  A.affecting
  B.blocking
  C.creating
  D.mating
  29.As far as I see, this book has its own _______.
  A.merit
  B.signal
  C.visible
  D.swift
  30.This tree is too _______ to be planted in this area.
  A.tremendous
  B.vigorous
  C.shy
  D.tender


参考答案:

21.D 22.D 23.D 24.B 25.D 26.D 27.D 28.B 29.A 30.D

| 设为首页 | 加入收藏 | 联系我们 | 版权申明 | 隐私策略 | 关于我们 | 手机3edu | 返回顶部 |