英语新闻 英语考试 留学英语 TEM英语 CET英语 BEC英语 托福英语 雅思英语 英语作文 英语故事 英语笑话 娱乐英语 行业英语 英语学习 生活英语
工作英语 奥运英语 法律英语 英语口语 英文阅读 写作翻译 词汇语法 专四八级 四级六级 考研英语 职称英语 疯狂英语 英文简历 奥运知识 名人演说
您现在的位置: 3edu教育网 >> 英语角 >> TOEFL托福 >> 托福词汇 >> 正文    3edu教育网,百万资源,完全免费,无需注册,天天更新!

托福考试词汇语法练习题6

托福考试词汇语法练习题6

分类:托福词汇   更新:2015/1/28   来源:网络

托福考试词汇语法练习题6

    1. It dissolves, transports, and precipitates many chemical compounds and is constantly modifying the face of the Earth. Evaporated from the oceans, water vapor forms clouds, some of which are transported by wind over the continents.
    The word "modifying" is closest in meaning to which of following?
    (A) changing
    (B) traveling
    (C) describing
    (D) destroying
    2. This last figure shows the importance of the ocean as the principal reservoir of the hydrosphere but also the rapidity of water transport on the continents.
    The word "rapidity" is closest in meaning to which of following?
    (A) significance
    (B) method
    (C) swiftness
    (D) reliability
    3. The erosion of the continents thus results from two closely linked and interdependent processes, chemical erosion and mechanical erosion. Their respective interactions and efficiency depend on different factors.
    The word "efficiency" is closest in meaning to which of following?
    (A) relationship
    (B) growth
    (C) influence
    (D) effectiveness
    4. Among the species of seabirds that use the windswept cliffs of the Atlantic coast of Canada in the summer to mate, lay eggs, and rear their young are common murres, Atlantic puffins, black-legged kittiwakes, and northern gannets.
    The word "rear" is closest in meaning to which of following?
    (A) visit
    (B) watch
    (C) reverse
    (D) raise
    5. The advantage of nesting on cliffs is the immunity it gives from foxes, which cannot scale the sheer rocks, and from ravens and other species of gulls, which have difficulty in landing on narrow ledges to steal eggs.
    The word "scale" is closest in meaning to which of following?
    (A) climb
    (B) avoid
    (C) approach
    (D) measure
    6. This immunity has been followed by a relaxation of the defenses, and kittiwakes do not react to predators nearly as fiercely as do ground-nesting gulls.
    The word "immunity" is closest in meaning to which of following?
    (A) distance
    (B) transition
    (C) protection
    (D) reminder
    7. Kittiwakes defecate over the edge of the nest, which keeps it clean, but this practice, as well as their tendency to leave the nest littered with eggshells, makes its location very conspicuous.
    The word "conspicuous" is closest in meaning to which of following?
    (A) disordered
    (B) suspicious
    (C) noticeable
    (D) appealing
    8. On the other hand, nesting on a narrow ledge has its own peculiar problems, and kittiwake behavior has become adapted to overcome them.
    The phrase "On the other hand " is closest in meaning to which of following?
    (A) therefore
    (B) however
    (C) for example
    (D) by no means
    9. Throughout the nineteenth century and into the twentieth, citizens of the United States maintained a bias against big cities.
    The word "bias" is closest in meaning to which of following?
    (A) diagonal
    (B) slope
    (C) distortion
    (D) prejudice
    10. These new urbanites, already convinced that cities were overwhelmed with great problems, eagerly embraced the progressive reforms that promised to bring order out of the chaos of the city.
    The word "embraced" is closest in meaning to which of following?
    (A) suggested
    (B) overestimated
    (C) demanded
    (D) welcomed
    参考答案:
    1 A
    2 C
    3 D
    4 D
    5 A
    6 C
    7 C
    8 B
    9 D
    10 D

| 设为首页 | 加入收藏 | 联系我们 | 版权申明 | 隐私策略 | 关于我们 | 手机3edu | 返回顶部 |