英语新闻 英语考试 留学英语 TEM英语 CET英语 BEC英语 托福英语 雅思英语 英语作文 英语故事 英语笑话 娱乐英语 行业英语 英语学习 生活英语
工作英语 奥运英语 法律英语 英语口语 英文阅读 写作翻译 词汇语法 专四八级 四级六级 考研英语 职称英语 疯狂英语 英文简历 奥运知识 名人演说
您现在的位置: 3edu教育网 >> 英语角 >> 英语考试 >> 自考英语 >> 正文    3edu教育网,百万资源,完全免费,无需注册,天天更新!

2014年自考英语完形填空复习题10

2014年自考英语完形填空复习题10

分类:自考英语   更新:2014/12/8   来源:网络

2014年自考英语完形填空复习题10

    The ups and downs of life may seem to have no predictable plan. But scientists now know there are very definite life patterns that almost all people 1. Today,when we live 20 years longer than our great-grandparents,and when women mysteriously 2 men by seven years,it is clearer than ever that the“game of life”is really a game of 3 . As we age, we trade strength for ingenuity,speed for thoroughness,passion for reason. These 4 may not always seem fair,but at every age,there are some 5 . So it is reassuring to note that 6 you've passed some of your“prime.”you still have other prime years to experience 7 . Certain important primes seem to 8 later in life. Then which are the best years of life? When asked this question, people may 9 with various answers. It seems that different periods of life 10 to different kinds of achievement.
    1. A. know B. share C. resist D. like
    2. A. outnumber B. outcome C. outlive D. outbreak
    3. A. trade-offs B. trade-ins C. years D. age
    4. A. discussions B. changes C. businesses D. exchanges
    5. A. problems B. advantages C. difficulties D. profits
    6. A. no matter B. as soon as C. even if D. because of
    7. A. in the past B. in the future C. just then D. just now
    8. A. peak B. climb C. stay D. result
    9. A. come out B. come in C. come at D. come up
    10. A. are likely B. are fixed C. are related D. pay attention
    参考答案:
    1. B 2. C 3. A 4. D 5. B 6. C 7. B 8. A 9. D 10. C

| 设为首页 | 加入收藏 | 联系我们 | 版权申明 | 隐私策略 | 关于我们 | 手机3edu | 返回顶部 |